Etelänmatkat

Egypti

Aurinkoiset rannat, vakaat sääolosuhteet ja hyvät sukellusmahdollisuudet tekevät Egyptistä ainutlaatuisen lomakohteen.

Useimmat seuramatkanjärjestäjät tekevät matkoja Egyptin rantalomakohteisiin talvikaudella lokakuusta huhtikuuhun. Kairoon pääsee kätevimmin reittilennolla jonkun Euroopan kaupungin kautta. Suoria reittilentoja ei järjestetä Helsingistä Kairoon.

Hurghada on satamakaupunki ja rantalomakohde, jossa voi kokea egyptiläisen arjen ja samalla viettää leppoisaa lomaa tasokkaissa hotelleissa. Kaupungissa on useita keskustoja, joissa kuhisee ihmisiä kahviloissa, ravintoloissa ja basaareissa.

El Gouna on käytännöllinen ja hieno lomakohde, joka alun alkaen on rakennettu kokonaisuudeksi, jotta se palvelisi mahdollisimman hyvin lomailijoiden tarpeita. Kauniit kanavat muodostavat niemiä ja laguuneja, joiden rannoilla olevat hotellit edustavat perinteistä eteläegyptiläistä arkkitehtuuria holvikaarineen, kupoleineen ja hiekankeltaisine tai okranvärisine julkisivuineen.

Sharm el Sheikh on Egyptin tyylikkäin lomakohde, jossa voit nauttia aurinkovarmasta ilmastosta kauniin Punaisenmeren rannalla. Täällä on monipuoliset mahdollisuudet harrastaa vesiurheilulajeja, ratsastaa hevosella ja kamelilla, ajaa kartingautoilla, keilata, pelata rantalentopalloa, tennistä ja golfia sekä tehdä retkiä autiomaahan.

Sukeltajille ja snorklaajille Punaisenmeren kirkkaat vedet ovat todellinen paratiisi. Vedenalaiseen maailmaan kannattaa ehdottomasti tutustua lähietäisyydeltä.

Etsitkö halpoja matkoja Egyptiin? Löydät halvat lennot ja edulliset hotellit sivustoltamme. Löydät kauttamme kaikkien lentoyhtiöiden lennot. Olemme yhteistyössä suurimpien nettimatkatoimistojen ja matkanjärjestäjien kanssa.