Etelänmatkat

Kreikka

Kreikasta on vuosien varrella muodostunut suosittu matkakohde, jossa käy tuhansia matkailijoita. Matkallesi on luvassa ihania päiviä kauniilla, loputtomiin jatkuvilla rannoilla, hyvää ruokaa ja antiikin kulttuuria!

Kreikan kauniit saaret

KreikkaJokaisella Kreikan saarella on aivan omanlainen luonteensa, mutta yhteistä kaikille ovat kristallinkirkkaat vedet ja paahtava aurinko, joka paistaa lähes aina. Rannalla voit keskittyä täydelliseen rentoutumiseen tai harrastamiseen, johon on mahdollisuus lukuisten vesiurheilulajien muodossa. Voit kokeilla purjelautailua tai sukeltamista tai vaikkapa kivuta hevosen selkään ja nauttia upeasta ratsastusretkestä rantaa pitkin. Lempeät kesäillat kuluvat parhaiten viihtyisissä ja miellyttävissä tavernoissa. Kannattaa tilata kreikkalainen salaatti ‒ fetajuustosta, oliiveista, kurkusta, tomaatista, oliiviöljystä ja oreganosta koostuva klassikko ‒ ja keskittyä vain nauttimaan!

Alueita joka makuun

Suosit sitten moderneja turistialueita, joista löytyy menoa ja meininkiä ympäri vuorokauden tai kaipaat lomaa rauhallisessa, vain muutaman hotellin kohteessa, löydät Kreikasta etsimäsi. Apollomatkoilta löydät lukuisia matkavaihtoehtoja kauniisiin kohteisiin – mikset lähtisi vaikka Rodokselle, joka on Kreikan saariston tunnettu helmi. Rodoksella on kauniita rantoja, jotka kutsuvat laiskottelemaan auringossa ja ainutlaatuisia keskiaikaisia muistomerkkejä, upeita huvittelumahdollisuuksia unohtamatta.

Kuinka haluat matkustaa?

Kreikan-matkasi lopullinen muoto riippuu täysin omista valinnoistasi. Apollomatkojen valikoimiin kuuluu lukuisia erilaisia hotelleja Kreikassa, joten sinun tarvitsee vain tehdä valintasi. Kaikkea on tarjolla ja kaikki on mahdollista! Kreikassa voit tehdä unelmamatkastasi totta.

Lähde: Apollomatkat