Etelänmatkat

Turkki

Turkki tarjoaa sinulle unelmien loman, halusitpa viettää sen miten tahansa!

Historiasta kiinnostuneelle Turkki näyttäytyy maailman suurimpana ulkoilmamuseona, jossa pääsee tutustumaan lähietäisyydeltä lukemattomiin antiikin Kreikan, Rooman valtakunnan ja Ottomaanien valtakunnan ajoilta säilyneisiin, kulttuurihistoriallisesti arvokkaisiin kohteisiin.

Loputtomasti hiekkarantaa ja auringonpaistetta riittää sinulle, joka rakastat lekottelua, kirkkaita vesiä ja vesiurheilua. Koe omin silmin, mistä sana turkoosi juontaa juurensa! Turkki on myös golfin yksi tämän hetken ehdottomista ykkösmaista ja alati kasvava paratiisi muillekin ulkoilma-aktiviteeteille; tekemistä löytyy luontoretkeilystä koskenlaskuun ja kiipeilyyn. Myöskään shoppailua rakastavien ei kannata missään nimessä jättää väliin edullista, yltäkylläisten valikoimien Turkkia!

Päätitpä viettää Turkin lomasi miten tahansa, tulet kohtaamaan huikeaa luonnonkauneutta, suussasulavia makunautintoja ja turkkilaisten ihmisten aitoa vieraanvaraisuutta kaikkialla minne menetkin! Tervetuloa kiehtovaan Turkkiin!

Turkissa on sama aika kuin Suomessa. Suomalaiset voivat matkustaa Turkkiin ilman viisumia enintään 90 päiväksi.

Istanbul

IstanbulVierailu Istanbulissa on takuuvarmasti mieleenpainuva kokemus! Kaupunki on toiminut kolmen mahtavan keisarikunnan – Rooman valtakunnan, Bysantin keisarikunnan ja Osmanivaltakunnan – pääkaupunkina. Turkin suurimpana ja värikkäimmän historian omaavana kaupunkina se on nykyään maan kaupallisen elämän ja turismin keskus, jonka loistelias menneisyys on tänäänkin aistittavissa lähes joka kadunkulmassa.

Turkish Airlines lentää Helsingistä päivittäin suoraan Istanbuliin. Varaa omatoimimatka tästä!

AntalyaAntalya

Antalya on Turkin etelärannikon suurin kaupunki, jossa aurinko paistaa 300 päivää vuodessa. Sen fantastiset hiekkarannat, luksushotellit sekä rantabulevardien lukemattomat kahvilat, baarit ja ravintolat tekevät kaupungista unohtumattoman lomaparatiisin. Jo yli 2000 vuotta sitten kaupungin perustaja Attalos II kutsui kaupunkia ”taivaaksi maan päällä” ja sitä se on vielä tänäkin päivänä.

Keskustasta länteen sijaitsee paikallistenkin suosima Konyaaltin uimaranta, jonne pääsee raitiovaunulla. Pitkä hienohiekkainen Laran ranta sijaitsee Antalyan keskustasta itään. Siellä voit harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten polkuveneilyä, riippuliitoa ja banaaniveneajeluja, vierailla vesipuistossa tai vain loikoilla auringossa hyvän kirjan parissa.

Antalyan kansainvälinen lentokenttä palvelee myös mm. Alanyaan, Belekiin, Kemeriin ja Sideen saapuvia matkailijoita.

Etsitkö halpoja matkoja Turkkiin? Löydät halvat lennot ja edulliset hotellit sivustoltamme. Löydät kauttamme kaikkien lentoyhtiöiden lennot. Olemme yhteistyössä suurimpien nettimatkatoimistojen ja matkanjärjestäjien kanssa. Varaa omatoimimatka tästä!

Tiesitkö että näet paljon enemmän jos vuokraat auton matkakohteessa. Autonvuokraus kannattaa tehdä etukäteen netissä, niin säästät selvää rahaa.