Etelänmatkat

Kroatia

BracKroatian matkojen suosio kasvaa vuosi vuodelta ja Kroatia onkin kohde, johon on todella helppo rakastua. Maa tarjoaa lähes kaikkea, mitä vain voi toivoa, kun haluaa loman täynnä sisältöä ja rentoutumista. Tämän takaavat Kroatian kristallinkirkkaat vedet, mielenkiintoiset nähtävyydet, hyvä ruoka ja ystävälliset, vieraanvaraiset ihmiset. Lisäksi hinta–laatu-suhde on Kroatiassa kohdallaan!

Kaunis ja monipuolinen luonto

Kroatian luonto on täynnä dramaattisia muotoja ja uskomattoman kaunis. Maassa on niin henkeäsalpaavia vuorenhuippuja, turkoosinsinisiä vesiä, vehreitä pinjametsiä kuin yli tuhannen saaren muodostama saaristokin.

Ihania uintihetkiä puhtaassa vedessä

Kroatian vesiä pidetään Euroopan puhtaimpina, joten niissä pääsee nauttimaan ihanan viilentävistä sukelluksista ja uimaretkistä. Sopivia auringonottopaikkoja löytyy niin kallioilta, hienoilta pyöreäkivisiltä rannoilta kuin suurilta uimalaitureiltakin, joilta voi laskeutua mereen portaita pitkin.

Kannattava loma

Kroatiassa matkustaminen on edullisempaa kuin useimmissa muissa Euroopan maissa. Voit hemmotella itseäsi ja läheisiäsi ihanilla ruokaherkuilla ja hyvillä viineillä matkakassan tyhjentymättä liikaa.

Jokaiselle jotakin

Kroatia on monipuolinen maa, jolla on jokaiselle jotakin tarjottavaa: upeita vaellusreittejä, erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia, tasokasta ja herkullista ruokaa, veneretkiä, aurinkoa ja uintia. Tutkimusretkistä kiinnostuneet löytävät viehättävistä pikkukylistä paljon nähtävää ja koettavaa.

Lähde: Apollomatkat